logotype
OUR FRIENDS




Apie alų




Greičiausia alaus išpilstymo technologija

Kai “šachtos” išdžiūvę, o alaus bare paklausa išties nuožmi, kiekviena minutė, sugaišta laukiant savo bokalo, prailgsta iki paros ar net savaitės. O viskas tik dėl to, kad barmenai naudoja pasenusį alaus pilstymo būdą. JAV bendrovė „GrinOn Industries“ išrado naują – dabar alus pilstomas iš apačios. Tvirtinama, kad šiuo metu tai pati greičiausia pasaulyje alaus išpilstymo technologija, iki 9 kartų lenkianti įprastinę.

 
Pakeitęs vardą "Ragutis" tęs tarpukario bravoro tradicijas

Istorinis teisingumas. Atgimimas. Virsmas. Šie keli žodžiai – tai ašis, apie kurią pastaruoju metu sukasi Kauno alaus daryklos „Ragutis“ darbuotojų mintys.

Netrukus jie daryklai sugrąžins pavadinimą, kuris visada jam ir priklausė, tik istorijos tėkmėje buvo nepelnytai nustumtas į šalį. Nepagrįstai pamirštas. Kodėl ir kas užkoduota įmonei sugrąžinamame pavadinime „Volfas Engelman“, pasiteiravome alaus daryklos generalinio direktoriaus Vytauto Meišto.

 
"Švyturys-Utenos alus" dalį įrenginių perkelia į Uteną

Didžiausia Lietuvoje alaus gamybos bendrovė "Švyturys-Utenos alus" dalį įrenginių iš Klaipėdos perkelia į Uteną ir teigia, kad dėl to gamybos apimtis nenukentės, o gamyba uostamiestyje bus toliau tęsiama.

"Verslo žinios" rašo, kad uostamiesčio alaus darykloje trečiadienį buvo išmontuotos keturios talpyklos, kurios bus panaudotos gamybos procese Utenoje.

 
<< Start < Prev 11 12 13 14 15 16 Next > End >>

Page 16 of 16